Onsdag!

Igår spenderade jag dagen ensam på stan, mycket trevligt! Ibland behöver man gå helt sälv för att kunna fokusera på det man verkligen behöver. Och det verkar ha lyckats, kom därifrån med både ett par blåa jeans och en ny foundation! Love them both.

Idag har jag och mamma varit både på stan och på Bergvik, inhandlades ett par vita Converse. Helt ok! Sedan hann vi även med ett besök hos mormor, lite roande men samtidigt så tragiskt.


Och snart är det fredag och jag längtar. Ska på bio och detta är filmen vi ska se:

Den verkar bra så ska bli skoj att se den :)


(Btw är jag mycket stolt över mig själv som lyckades få in ett youtubeklipp här. Fast bör väl erkännas att jag googlade! Men nu vet jag hur man gör, så vänta er fler klipp! )


Musiktips: Allt med Ted Gärdestad. Han är alltid underbar.


Söndag!

Ja, det är som vanligt, uppdateringarna flödar som ni märker! Haha :)

Så vad har då hänt sedan sist? Ingenting och samtidigt allting. Jobbade hela förra veckan. Även om det var jobbigt och grejs, så kändes det ändå gött att ha något att göra. Så en kombination mellan jobb och ledighet vore perfa! Denna veckan ska jag jobba på fredag som det ser ut nu, och på fredag händer annat skoj också :) Återkommer nog om det!

En del festande har det såklart blivit! Igår var jag ute med brudarna, riktigt skoj! Förfesten var kul, jag var gott full och sedan drog vi iväg till Ankan. Denna kära Ankan som jag gillar mer och mer! Har ännu inga planer för kommande helgen, (förutom på fredag då) men det lär dyka upp! Och jag är ju inte den som tackar nej till utgång :P Haha!

Ja, det var väl typ det. Höres!

Musiktips: My love is your love - Whitney Houston
(Ja, jag är en av de som lyssnat in mig på henne nu efter dödsbeskedet, och som ni vet, har jag väl hittat en låt jag gillar så rullar den konstant. Som tur är har hon gjort några bra så jag kan byta emellan!)

It's friday, I'm in love

Äntligen fredag! Som ni kanske vet så lever jag ju för helgerna (inte bara för de såklart, men en del), och därför ska det bli riktigt kul att festa imorn! Och inte med vem som helst heller, nej, utan med min kära vän och partner in crime - Tove! Vi ska köra en "back-to-basic" afton, vilket innefattar att vi dricker det vi gillar, kör på säkra kort och därmed drar till Ankan! Kan inte bli annat än bra detta :) Längtar!!

Aftonen ikväll blir desto lugnare, ska bara mysa och kanske se på nån film. Men är inte helt fel det heller!


Musiktipset idag är en annan låt jag lyssnat på i någon vecka nu (eftersom när jag väl fastnat för en låt så spelas den non-stop tills jag tröttnat, vilket kan ta sin lilla stund). Och jag gillar den, mycket. Speciellt kul att spela den på gitarr och såklart sjunga till :)

Rejected love - Lars Eriksson