I'm right over here, why can't you see me?

Nu far jag strax! Tjoho :) Men satan vilken huvudvärk jag har nu, och jag som är hypokondriker tror såklart att det antingen är en hjärntumör eller cancer... Stabilt där Anna. I övrigt har det varit en bra dag, satt och drygade på universitetet i väntan på att syrrar var klar, riktigt drygt! Tog mer än en halvtimme. Sen bar det av till kyrkogården för att tända lite ljus, 3 st för att vara exakt. Fint. Och gravarna blir så fina när de är iordning gjorda. Nu har jag precis tryckt i min 3 pannkakor så lär väl sova hela resan typ haha p
 
Så adios amigos, vi höres!
 
 

I keep dancing on my own...

Sitter här på mitt rum och kollar in lite videos på youtube, har för tillfället fastnat på Robyn. Soft musik för vissa tillfällen. Minns förra året när vi var i Stockholm, jag och faster gick runt och sjöng Call your girlfriend hela tiden! Så tyckte det var lite passande att lyssna på det nu när jag drar dit :)
 
Mår bättre nu på eftermiddagen men jag känner ju att någon inte står helt rätt till. Men som sagt, hoppas det går över och inte blir värre!
 
Lär väl kanske bli lite mindre uppdateringar nu när jag åker, men ska försöka komma ihåg att blogga lite också!
 
Förresten så tycker jag att Robyns akustiska versioner är helt otroligt underbara! Perfekt med olika versioner för olika humör, like it ^^
 
 
 

Sopor

Okej jag tjatar men den här tröttheten är inte att leka med. Och inte huvudvärken heller för den delen. Som tur är mår jag bättre på eftermiddagen än på förmiddagen, men det betyder inte att jag mår direkt bra. Men så länge jag slipper det där jävla viruset (eller något ännu allvarligare) på balansnerven så bör jag vara någorlunda "nöjd". Så nu håller jag tummarna så himla mycket för att jag inte blir mer dåligt, jag vill verkligen ha en bra tid i Stockholm :)
Förresten, när jag var liten såg jag och syrran ofta på en film vid namn Sopor. Hade inte sett den på många många år men såg om den förut. Sjukt kul! Alla minnen och sångerna och replikerna som man mindes. Åh!
 
Sov du lille svensk, sov du lilla svenska, avlångt som en säng ligger Sveriges land...