Another week has come and gone

Äääntligen helg! Har varit jävligt gött att jobba och himla roligt :) Timmarna går så himla fort vilket är ännu bättre! Nu får vi se när nästa jobbdag blir. Känner dock att jag är lite snurrig, speciellt när jag blundar. Men det är ju inte så konstigt när man åker buss HELA dagen :p Sen så vänjer man sig såklart. Imorgon ska jag med mamma och shoppa lite, sköj! Imorgon tänker jag berätta om en väldigt rolig grej som min älskade mor fixat!! :D


I live for the days like today

Såå galet trött! Tiden går så himla fort när man kommer hem samtidigt som det går fort på jobbet. Men imorgon är sista dagen så det är bara att köra på! Efter jobbet blir det Lyxfällan och massage som jag beställt :) På fredag ska jag hänga med mamma eventuellt och på lördag ska jag ut och partaja lite, det ni! Nu blir det mys i sängen framför tvn :)Tisdag!

Ännu en dag i jobbet avverkad! Drog till Tove direkt efter jobbet vilket var trevligt som vanligt! Skönt att det finns en person i världen som tycks förstå mig ♥ Just nu är jag trött, grinig och gråtig. Så blir det med lite sömn och småsaker som irriterar mig. Har försökt ladda upp bild men det går dessvärre inte... Imorgon blir det jobb hela dagen igen, skönt! Där trivs jag bra med härliga kollegor :)