End of the week

Hallå!
Gud vilken stressig dag det varit idag! Har sprungit runt och fixat med massa saker, gjort om vårt schema och ändrat lite på ett annat. Plus leveranser som vanligt på fredagar och även korrläsning av en ny tidtabell. Gah! Men allt gick bra och nu är jag hemma och har parkerat mig i sängen :) Ikväll har vi inga planer alls förutom att äta god mat, se på Sons of anarchy och bara ta det lugnt. Imorgon har vi inte heller planerat något med vi lär nog komma på något ;) På lördag ska vi shoppa skor och kläder på förmiddagen och gå ut och äta med ett par vänner på kvällen. Perfekt ledighet :D 
 
Hittade den här roliga bilden på Facebook, igenkänningsfaktorn är hög haha! ;)
 
 
Kategori: Allmänt, Vardag; Taggar: Serie, Skor, Sons of anarchy, Valborg, helg, jobb, middag, opie, shoppa;

Onsdag

God morgon! 
Ännu en dag när klockan ringde 06.30 och jag tvingade mig själv ut på promenad. Kände under tiden jag gick att det faktiskt är riktigt skönt att komma ut och ha lite egen tid. Dock verkar det som att det ska regna imorgon så får se om det blir sovmorgon istället :)

Räknar ner tiden tills det är lunch, och sen blir det att räkna ner tills man slutar haha! Ska bli såå skönt att komma hem sen, dessutom är Johan ledig idag så hoppas han har förberett någon god middag :)Time goes by

Vet inte vart tiden tog vägen idag, timmarna har bara sprungit förbi. Brukar kolla på klockan minst 2 gånger i timmen när jag jobbar men idag kollade jag två gånger på hela dagen. Gillar det här med att ha så mycket att göra att man glömmer bort tiden, dock är det ju en fin gräns emellan för man vill ju inte stressa ihjäl sig. 

Jag åt i alla fall lunch på Texas Longhorn idag, mycket gott och väldigt mycket mat :) Så dit ska jag nog gå flera gånger! Nu sitter jag i sängen och käkar kvällsmat :)