Lördag

Vilken mysig lördag detta är! Tog en god brunch på Ikea och sen köpte vi bland annat detta fina påslakanset :) Och såklart present till Neo! Hoppas han blir glad, tror vi hittat något som han definitivt tycker om :)

Nu ligger jag i sängen och kollar på Skavlan från igår men ska snart börja göra mig iordning för kalas :D Köpte ett nagellack från hm som gör färgen matt, så himla bra! Helt kär!! 
Kategori:

Min kära mor hade en shoppingtur när jag jobbade och köpte dessa två ryggsäckar till mig :D Lutar mest åt den svarta just nu, mer fack och blir inte smutsig lika fort. Men båda var verkligen snygga!Nu har vi precis smällt i oss mat och jag ska krypa upp i soffan och ta en öl eller två. Imorgon väntar Bergvik och Ikea, present till söta Neo som fyllt 2 år samt att vi tänkte passa på att testa Ikeas brunch. Om vi orkar oss upp innan det stänger kl 11 vill säga ;)

Ha en bra fredagskväll allihop ♡ 
Kategori:

Inredning

Jag ligger i soffan och kollar inredning. Är ju så himla svårt att veta vad man vill ha och vilken stil. Både jag och Johan gillar ju svartvitt och mysigt, inte vitt och stelt. Sen är ju jag en sucker för guld, äger nog inte ens något i guld. Men nu kanske jag börjar förstå vad jag gillar. Enkelt, stilfullt men med mysiga textilier och kuddar :) Här är några saker jag gärna hade köpt om vi haft plats! 

Sjukt smidigt då vi har så galet många dosor! 

Svart funkar alltid :)

Jag äger ju ca en miljon ljuslyktor men inga passar ihop med varandra. Dessa var snygga! 

Snygg låda, gäller bara att hitta något att ha i.

Och så en skitsnygg tidningskorg! Ge mig :D