Huvudvärk

Hej!
Det är verkligen svårt att hinna med att blogga när man jobbar 10 timmar om dagen men jag försöker att få tid till det :)

Vad tyckte ni om videobloggen? Vill ni ha mer sånt? :)

Jag har haft huvudvärk i flera dagar nu som inte släpper, tror det beror på att jag är så stel och spänd i ryggen så att det vandrar till huvudet. Men det släpper nog sen :) 

Videoblogg - 10 saker ni inte vet om mig

Jag har världens segaste dator så det har ju tagit hur lång tid som helst att få det här klippet klart och publicerat. Men nu så är det bara att klicka och titta! Kom ihåg att detta är min första videoblogg så var snälla nu så kommer det dyka upp fler :) Har redan massa ideér på nya och en rundvisning i lägenheten är redan inspelad ;)
 
 
Kategori: videor Taggar: Videoblogg

Fransförlängning

Hallå igen!
 
Har precis sett världens mest ångestfyllda film, Shutter Island. Fyy fan vad obehaglig och jag är så mind-fucked just nu haha! Den var ju bra men jag kommer nog aldrig se den igen. Så vill ni bli lite galna i huvudet, se den!
 
Just nu pratar jag i telefon med Tove och vi är såå sugna på att göra fransförlängningar! Vi har kollat på några olika ställen i Karlstad och nog hittat en vi ska gå till. Dock ska vi vänta nån månad till så vi hinner ju längta :) Vore såå gött att ha fina, långa fransar då jag har så himla korta fransar. Får välja några i mindre modell då jag har små ögonlock så att inte fransarna tar över hela ögat haha. 
 
Vad tror ni om det? Har ni tips på bra salonger/personer i Karlstad som gör fransförlängningar?
 
Ungefär så här tänker jag mig att det kommer se ut på mig :) Nu ska jag lägga på så att jag kan filma lite haha :P
 
 
Kategori: Skönhet Taggar: Fransförlängning, Karlstad, film;