Säng säng säng

Johan fick sluta tidigare idag så vi åkte till Ikea och köpte oss en ny säng! Såå skönt! Så nu hoppas jag att min rygg blir bättre :) Den är ju väldigt hög och kort som man är så får jag klättra upp i sängen haha. Men det är ju en vanesak :) Vi är i alla fall väldigt nöjda och nu är det inte mycket kvar att byta ut i lägenheten, trivs så mycket bättre nu än för bara några månader sedan! Vill inte flytta härifrån nu haha :) Så nu ska jag krypa ner under täcket och sova riktigt skönt! Vi hörs imorgon :) 

Kategori: Hemmet Taggar: Glad, Grå, Ikea, Ny, Säng;

It's a beautiful day

Hej! Nu var det riktigt länge sedan jag skrev något här! I torsdags åkte ju Johan till Bråvalla så jag har haft lite tid för mig själv att bara ta det lugnt :) Så det är därför det har varit lite dålig uppdatering här. 

Igår träffade jag mina underbara vänner för en middag ute, så trevligt! Dock åkte jag hem vid 23 eftersom jag skulle jobba idag (och köra bil med alkolås) så det blev rätt lugnt för min del :) Idag har varit en riktigt härlig dag på jobbet och jag har känt mig glad hela tiden! Och imorgon är jag ledig så tänkte passa på att läsa lite bok och bara ta det lugnt :) Sen jobbar jag på tisdag och sen är jag ledig på onsdag, och från torsdag-lördag blir det kväll/natt-jobb då det är Putte i parken :D Ska bli så kul! Älskar att jobba då, så soft! 

Nu ska jag fortsätta att mysa med min man :)


Åt lunch på Möruddens camping med mamma och pappa i fredags, så fint! 
Kategori: Allmänt Taggar: Glad, Karlstad, Sommar, helg, jobb, mys;

En ny bok!

Jag läser aldrig böcker, alltså aldrig. Kanske bläddrar igenom en bok under sommaren, är den bra tar det mig i alla fall några veckor innan jag läst ut den. Jag kan inte sitta stilla så länge plus att det är svårt att koncentrera sig. Måste läsa om hela tiden och sen börjar man tänka på annat. Och får läsa om igen. Men jag inbillar mig att jag kommer att gilla det mer när jag blir äldre. Hur som helst så har jag nu köpt mig en ny bok! Hittade den på nåns instagram för något år sedan och nu kom jag på att jag ju skulle läsa den :) Den verkar riktigt bra och toppen att ha något att läsa på stranden till exempel! Och om det går bra med denna bok har jag 3 böcker till som väntar på hyllan som jag glömt bort haha!

Och nej, jag ska inte ha barn än på ett tag. Men kan ju va bra att ha då plus att jag gillar författaren ;)