Sola i Karlstad

Nu skiner äntligen solen i Karlstad och utsikten över Klarälven från mitt kontor blev ännu bättre! Det är ju en lyx som man tyvärr inte tänker på så ofta, att vi har det himla fint här med Klarälven som sträcker sig över stora delar av stan. Superfint! 


Efter jobbet ska jag möta upp Johan för att gå och handla. Sen måste jag börja fundera på vad jag ska ha med till Strömstad. Så svårt eftersom det typ alltid blåser där så det blir riktigt kallt. Samtidigt som jag skulle vilja klä upp mig lite nu när det är påsk :) Skulle ju gärna vilja inviga min klänning från Åhléns om ni minns, fast då måste jag nog lägga upp den då den är lite lång.. Vi får se helt enkelt! 
Kategori: Allmänt, Vardag; Taggar: Karlstad, Klarälven, Strömstad, sol;

Another day

Ännu en dag på jobbet och jag är såå trött! Vill bara spola fram tiden till torsdag kl 16 när jag slutar och tar långledigt! Längtar ihjäl mig! Ska bli såå mysigt :D 

Förresten, vi hade ju tänkt att rensa förrådet på måndag och slänga saker så att vi kan möblera om. Men då kom ju pappa på den smarta saken att det ju är annandag påsk och återvinningscentralerna har stängt. Men så kollade jag upp det igår för att vara säker och då har ju det stället vi tänkt åka till öppet! Perfekt :) Så ska bara kolla med pappa så att det är okej att låna hans bil + släp då, sen är det bara att köra! Såå taggad! 

Kategori:

Barstolar

Vad tror ni om de här stolarna till köksön? Finns även i brun/svart men tror det blir snyggast med vitt. Och sen någon dyna på! Tror det skulle bli skitsnyggt! Men först ska vi flytta om och sen köpa köksön så får vi köpa två stolar sen när vi ser om det får plats. Men det tror jag allt! Så himla taggad på att möblera om nu :D