Vad vill ni veta? :)

Så roligt att ni börjat kommentera mer, blir mycket roligare att blogga då också :D Ibland står det still i huvudet och man vet inte vad man ska skriva om så kom gärna med förslag :) Märkte att jag hade många besökare när jag skrev om Mina två liv så kanske borde skriva mer om det jag varit med om. Finns ju en hel del som ni inte vet om som jag skulle kunna skriva om. Så kom gärna med förslag!

Tänkte ju gå och lägga mig tidigt idag men kom på att det ju är Geordie shore kl 22 så det sprack ju haha. Men vill inte missa det nu när det är så spännande ;)

Kategori: Allmänt, Tips; Taggar: Serie, Tips, mina två liv, tv;

Premiär

Grattis mamma på mors dag!! 

Vaknade av att Johan kramade om mig kl 11.30 och fick lite småpanik över att klockan var så mycket. Sen åkte vi ut till mina föräldrar och åt god mat samt rabarberpaj till efterrätt :) Mycket gott! Efter det blev det två timmars jobb och nu är vi äntligen hemma. Vart tog dagen vägen liksom? Imorgon börjar båtbussarna och jag kommer ha hur mycket som helst att göra, typ hela sommaren. Men förhoppningsvis kommer jag in i det. Och så länge jag tänker positivt, försöker vara glad och ser framåt så kommer det gå bra :) Sen får jag tänka att det är sista sommaren jag gör så då borde det gå lite lättare. För nu blir detta min sjätte sommar och jag vill verkligen inte göra en sommar till. Jag kommer inte att palla det. Men så har jag ju sagt i 2 år nu men nu menar jag det verkligen. Så vi får se!

Några bilder på båtarna som kör i år. Kommer bli mycket såna bilder framöver haha! 


Kategori: Allmänt Taggar: Karlstad, Klarälven, Sommar, båt, båtar, helg, jobb, vatten;

Remember the Titans ♡

Oftast har vi svårt att bestämma vilken film vi ska se på men idag var valet självklart: Remember the Titans!
Johan har inte sett den förut medans jag sett den hur många gånger som helst och varje gång är den lika bra :D Såå himla bra film! Grät ju såklart en skvätt som vanligt men kan inte hjälpa det haha. Så har ni inte sett den, gör det! Sen är ju många av mina favoriter med, Denzel Washington, Ryan Gosling och Ryan Hurst ;) Plus att den bygger på en samm historia. Ja ni hör ju själva, kan ju inte bli annat än succé! 


Kategori: Tips Taggar: Tips, film, helg, kärlek, lördag, mysigt, opie;