29 december

Sorry att jag inte uppdaterat på ett tag, men jag behövde verkligen ta det lite lugnt ett tag. Julafton blev supermysig även om jag inte mådde toppen. Höll på att somna under Kalla anka, men som tur var lyckades jag hålla mig vaken hela julafton, yey! Och massa fina klappar fick jag, bilder kommer nog senare när orken och energin återkommit :)
 
Just nu lyssnar jag på musik och kollar på massa härliga bilder i min digitala fotoram som jag fick av pappa. Tack pappa! Hade önskat mig en sån men trodde inte att jag skulle få det. De är för snälla min familj :)
 
Ikväll kommer mammas bästa vän över med sin man. Jag har tänkt hålla mig på rummet, blir nog nån mysig film eller så. Dessutom börjar ju Stjärnorna på slottet idag, brukar vara kul att titta på!
 
På måndag är det ju nyårsafton, herregud vad tiden går fort. Snart börjar skolan igen också, jag vill inte! Det enda jag vill är att må bra igen, att känna sig pigg för en gångs skull. Det är svårt att förklara hur jobbigt det faktiskt är att inte känna igen sig själv. Jag hoppas innerligt att läkaren hör av sig snart så jag får komma dit och förhöra honom på vad detta är och när det går över. För jag har ju planer nu. Jag ska äta bättre och sedan, när jag fått igång det bra, vill jag börja träna lite smått. För det behöver jag verkligen. Detta var ett riktigt wake-up-call för mig. Jag vill aldrig må såhär igen. Ever.
 
Och snart är det sommar (nåja, några slaskmånader är det väl kvar..) och jag längtar så!