Jag vill ha dig nu som jag hade dig förut

Har spellistan Love på shuffle på spotify medans jag sminkar mig, och plötsligt spelas låten.

Och det enda jag kan tänka på är det jag inte ska tänka på, det jag inte får tänka på. Men det är det enda jag tänker på.

Så lyssna och läs texten, läs och begrunda. Stanna upp och tänk efter. Och sedan – lyssna igen.

 

Dagens musiktips: Som jag hade dig förut – Melissa Horn och Lars Winnerbäck

 

Och det, kära vänner, är det enda jag önskar mig när jag fyller år. Tror ni kan räkna ut resten själva.

 

Nu bär det snart av till Tove, hon jag håller så kär.


Love lift us up where we belong

Okej, alla de som känner mig väl vet att en man i uniform är min stora dröm, och vad passar då bättre än att titta på En officer och en gentleman!

 

Och även om jag lämnat idén (lite grann iaf) av en uniformsklädd man vid min sida, så är det ju inget fel att titta på i alla fall  :)

 

 

Dagens musiktips: Up where we belong – Joe Cocker and Jennifer Gardner (så illa tvungen att välja just denna)

 


Ps. Vore ju inte helt fel att uppleva slutscenen i denna filmen: En snygg man i uniform kommer in på jobbet, alla vänder sig om och tittar. Han går fram och knackar en på axeln, ger en kyss och bär sedan upp en i sin famn och tågar ut, allt detta till tonerna av Up where we belong. Åh!
Tell me, how could love stand a chance again

Alltså, det är helt sjukt hur mycket jag sover för att vara jag. De senaste 3 nätterna har jag sovit drygt 10 timmar, jätteskönt! Idag var jag dock jättetrött hela dagen och har gått runt och halvsovit känns det som.

Trodde i morse att jag skulle bli sjuk men har varken blivit bättre eller sämre sen igår, så hoppas på det bästa!Jag har haft mycket tid att filosofera senaste veckan vilket inte alltid är så bra... Man ältar samma saker om och om igen men inte hittar man några svar. Och just svar lär jag väl aldrig få.Dagens musiktips: Hide away - Laleh