1 år med världens bästa ♥


För att jag älskar dig, så som du är. Och jag vill ge dig allting jag har. Så låt mig få bära dig, när du är svag. För du betyder allting för mig. Var inte rädd, jag står bredvid dig ♡

L - is for the way you look at me
O - is for the only one I see
V - is very very, extraordinary
E - is even more than anyone that you adore and
Love is all that I can give to you, Love is more than just a game for two, two in love can make it, take my heart and please don't break it, Love was made for me and you.

When I fall in love, it will be forever. Or I'll never fall in love. When I give my heart, it will be completely. Or I'll never fall in love.
And when two lovers who, they still say 'I love you', on that you can rely. The world will always welcome lovers, as time goes by.

Du kanske aldrig når dit du vill nå men du når mig. Du kanske aldrig får den du vill få men du får mig.

Mmm! Johan har överträffat sig själv igen och lagat supergod mat! Tur att jag har honom :) Detta fina glas-underlägg har jag också fått hem, wiie! Dock var tröjan alldeles för liten så har skickat tillbaka den och ska få en XL istället för M. Gubben jag pratade med sa att medium kan jämföras med XS. Tror fan att den inte passade då! Tycker ju att de kanske borde skriva ut det på hemsidan... Men men, ny tröja blir det iaf! Nu ser vi pp Gold rush. Vi brukar titta från sängen på kvällarna men har lyckats somna två gånger så hänger inte riktigt med.. Så jag bloggar istället, mycket roligare :p Och på söndag firar jag och Johan att det är 1 år sen vi träffades! Längtar ♥ Det blir mat och mys här hemma och lite presenter på det!
Bridegroom

Tittade igenom utbudet på Netflix och hittade en dokumentär vid namn Bridegroom. Sjukt bra och satan vad jag grinade! Handlar om två killar, Shane och Tom, som är homosexuella och som blir kära i varandra. Sedan händer det otänkbara och Shane blir ensam kvar. Shanes föräldrar accepterar honom men Toms föräldrar anser att homosexualitet är en synd. Det som händer sen är helt ofattbart och så tragiskt. Se den!!
Om jag får barn ska jag säga till dem att jag kommer älska dem oavsett vem de blir kära i. Cause all you need is love ♥ Usch hemsk dokumentär! Påminner en hel del om Torka aldrig tårar utan handskar.