Snark

Det är helt sjukt hur trött en människa kan vara. Det känns som om jag inte sovit på flera dygn typ.. Sov 12 timmar natten till igår, inatt sov jag 9 timmar och ändå somnade jag i soffan direkt när jag kom hem. Och nu är jag lika trött igen. Vet inte vad det kan vara. Ont i lederna också, mest i armarna. När man är såhär trött tar hela kroppen stryk känns det som. Magen känns tom, ögonen hänger inte riktigt med, och hjärtat klappar fortare. Ångest? Jag vet inte. Men blir det inte bättre tills på måndag får jag ringa vårdcentralen och kolla upp det, för såhär kan det inte fortsätta. Jag har massa uppgifter i skolan att göra men det finns helt ärligt ingen energi kvar till det. Fett jobbigt. Ikväll är det hockey på tv, pappa har köpt både chips och ostkrokar :) Hoppas jag är lite piggare tills dess iaf.
 
 

Nu är någon annan än jag närmare...

Idag har jag haft en riktig slappar-dag. Sov ca 12 timmar inatt men har ändå varit så sjuuukt trött idag. Orkade med en svinigt kall promenad på 30 min. Och lite pkuggande. That's about it. Ont i armarna o lite i benen har jag också, inte alls kul. Men värst är den här jävla tröttheten. Vet inte vad det kan vara. Men har inte känt mig helt hundra sedan jag blev dålig där vid höstlovet. Och jag som är hypokondriker... fast med läkarskräck..
 
Imorgon blir det skola och på kvällen är det hockey på tv, Leksand-Malmö. Alltid kul :) Och i skolan blir det lite genus tror jag, ser jag fram emot!
 
Ibland saknar jag Håkan. Lyssnar för sällan på honom nu. Men texterna och musiken och han själv är så vackert. Denna låt var det som fick mig att börja lyssna på honom, flera år tillbaka nu. Och sedan dess har jag alltid hittat en låt för att beskriva varje känsla och tanke inom mig. Idag är det denna låt jag fastnat för. Igen. Och sen igen och igen. <3
 

Vi kommer Dalarna

Precis hemkommen efter en jävligt spännande match! Alltid blir slutet sjukt nervöst och denna gång skakade mina ben till och med! Leksand tog ledning tidigt och ledde med hela 3-0 innan BIK reducerade. Sista 1.5 min spelades med 4 leksingar mot 6 bikare, då de tog ut målvakten o vi fått ett matchstraff. Himla onödigt! Då gjorde BIK mål, 3-4. Trodde att det skulle sluta som vanligt, Leksand leder länge, de andra reducerar och o slutet förlorar vi. Men icke! Alla skrek, på domaren och på varandra. Jag o pappa stod upp o skrek vi med. En minut kvar. Och den gick sjukt fort och så var det över. 10 sek kvar, puck vid BIK målvakt, jag slår pappa lätt på axeln o utbryter "VI KLARADE DET!!" Jubel från Leksandsklacken. BIK-folket gick hem. Jag försökte döljamins skakiga ben som inte ville ge sig. Röda händer efter frenetiskt klappande sista minuterna. Vinst. Aldrig så skönt mot de som hatar oss allra mest. Vilket de heller inte var sena med att påpeka. Bolibompa sjöng vi. Spelarna tackade klacken, vi stod precis bredvid. Målvakten dansade. Leksing tills jag dör. Och påväg ut mötte vi klacken, hörde de säga "bara leksingar, överallt leksingar" när de såg mig och min halsduk, så som de sjungit i hallen innan. Gemenskap. Och så många roliga ramsor och ord som jag knappt minns nu. Nåt om att "vilket oflyt att vi har en målvakt och inte ni", när Leksand gjorde ännu ett mål. Vi är serieledare och det känns förjävla bra! Och btw, dalmål är en jävligt fin dialekt. Kanske borde flytta dit nångång. Eller helt enkelt skaffa mig en karl från Dalarna. Ja det får det bli, då har vi lite gemensamt iaf. Nej nu måste jag dessvärre sova. Godnatt på er alla, nu ska jag drömma om hockey :)
Kategori: