Sleep

J är så söt när han sover! Han ligger bredvid mig och snarkar så sött :) Två kvällar i rad har han lyckats somna med tv-dosan i handen. Igår lyckades jag dock få lös den utan att han vaknade. Sedan var jag tvungen att spela in när han snarkade igår så han fick höra hur han låter. Vi skrattade så vi grät när vi lyssnade på det förut. Vi pratade om det häromdagen nämligen. J brukar inte snarka så ofta men däremot så smackar han mycket. Jag å andra sidan gör tydligen konstiga, ljusa ljud. Jag som alltid brukar vara så tyst när jag sover! Nu sa jag åt J att han absolut inte fick somna med dosan i handen men istället glömmer han att släcka lampan han har bredvid sig. Fast jag lyckades faktiskt sträcka mig över honom och släcka utan att han vaknade. Helt otroligt med tanke på hur extremt klumpig jag blivit. Fast det tyder bara på att J är väldigt trött och sover djupt, inte att jag plötsligt blivit smidig :p

Nu ska jag sova! Jag är dock inte bättre än J, har somnat med snus inne flera nätter nu. Inte jättemysigt att vakna under natten och känna att det känns konstigt i munnen... Godnatt!

Han får henne alltid

Nu har det varit sådär dåligt med uppdatering igen, inte bra! Inspirationen och motivationen har varit låg samt att jag haft fullt upp denna vecka med att hålla mig sysselsatt. J jobbar hela veckan från 06.30-19.30 och jag gillar inte att vara ensam. Så jag har pluggat, målat köksbordet, börjat på gym, shoppat inredning samt lagat mat till J. Lägger upp lite bilder från senaste veckan.

Imorgon ska jag tvätta (hoppas det går bättre än sist då luckan fastnade med tvätten i) och handla något till min vän som flyttat till ny lya. Och sen på kvällen ska jag förbi henne och se hur det ser ut samt käka tacos, yay! Dock hinner jag inte träffa J imorgon förens sent på kvällen och då sover han säkert stackarn :) Han har verkligen slitit den här veckan och haft jätteont i foten :(

På lördag ska vi sova lääänge och mysa och kanske bort en sväng på kvällen :)

Fredag

Nu har min läkare ringt mig och vad vi kom fram till ungefär:

Någon av deras kuratorer ska kontakta mig, dock så är det rätt lång väntetid men de är väldigt bra och omtyckta.

Jag ska inte öka dosen av min medicin då man kan bli väldigt trött på dagen samt att man ökar kraftigt i vikt.

Medicinen fungerar bättre än förra och den hjälper med en del, t ex sömnen.

Bra för mig att få prata med någon så att vi kommer till botten med mina långvariga problem samt att jag lär mig att hantera dem.

Om jag behöver långvarig kontakt kan det antingen ske via kuratorerna på vårdcentralen eller så kan de skicka mig vidare till öppenpsyk.

Så allt som allt känns det okej. Det är en början iaf.

Nu ska jag käka frukost, varm oboy med smörgåsar. Sen blir det mys vid tv:n och lite plugg medan J jobbar.