Brr

Har känt mig lite hängig i ett par dagar och hoppas innerligt att jag slipper feber även om jag känner att den är påväg. Vore ju inte så konstigt med tanke på att både Per och farmor varit/är dåliga. Jag ska ju jobba imorgon och göra schema så får verkligen hoppas att jag inte blir sjuk. Får väl jobba hemifrån i värsta fall. På fredag ska jag till en vän och det vill jag inte missa!! Igår kväll frös jag så sjukt mycket så Johan fick bädda in mig i både mitt och hans täcke. Frös ändå. Medan han svettades för det blir så varmt i vår lägenhet. Så jag gick ifrån att sola i bikini till att frysa under två tjocka täcken. Stabilt!

Helgen i bilder!

Försökte uppdatera här i går men det gick inte. Helgen har spenderats på landet och jag hade det helt underbart!! Oslagbart när solen skiner! Speciellt på inglasade verandan med hundarna bredvid. Ser framför mig att jag sitter där om några år med en tjock mage och en bok i handen :)


Love

En dålig dag kan numera snabbt bli till en bra dag. Speciellt när man har en underbar pojkvän som säger så fina saker om en. Och jag vet att allt ordnar sig, det visste jag inte förut. Nu har jag ju något att kämpa för. Och herregud vad jag älskar denna mannen! Ibland känns det som att det är nu livet är, att det är nu det börjar. Det där spännande som jag så ivrigt längtar efter. And I just can't wait! ♥